Eldorado uitgesteld tot voorjaar 2021

We stonden in de startblokken met om samen met de muziekverenigingen een prachtige voorstelling te realiseren. Een muziektheaterproductie die we maken met alle muziekverenigingen, vijf gastvrije boerengezinnen op hun Brabantse erven en de betrokken gemeenten. Een feest waarin 1.000 amateur-muzikanten een essentiële rol spelen. We hebben echter besloten dat we de productie naar volgend jaar moeten verplaatsen. Waarom?

Ons doel is een voorstelling te maken die bruist van energie en positiviteit waar we met zijn allen vol voor kunnen gaan. Op dit moment is het onduidelijk of de hele reeks van 15 voorstellingen gespeeld kan worden. Misschien kan er zelfs geen enkele doorgaan. Voor velen van de deelnemers is het onmogelijk om te repeteren en zich goed voor te bereiden. Deze voorbereidingen zijn essentieel voor het welslagen van de voorstelling.

Het is een rare tijd. De ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus volgen elkaar razendsnel op, heel veel is onduidelijk. Of we na 6 april onze routine weer kunnen oppakken is maar helemaal de vraag.

Ook kunnen we door de corona-maatregelen niet garanderen dat we iedereen goed kunnen begeleiden en is het onzeker of we überhaupt kunnen starten. Dit zijn te veel onzekere factoren. Daarom hebben we besloten om Eldorado te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Nieuwe data zullen te zijner tijd op deze site te vinden zijn.

Rucphen – Melkveehouderij Familie Van Kalmthout
Vennestraat 1 in Rucphen
voorjaar 2021 – tba
Hilvarenbeek – Bioboerderij ’t Schop – http://www.hetschop.nl 
Esbeekseweg 2 in Hilvarenbeek
voorjaar 2021 – tba
Cuijk – De Cinquant – https://www.cinquant.nl 
Cinquant 4 in Haps
voorjaar 2021 – tba
Loon op Zand –  Van Loon’s Hoekske – Zorgboerderij en minicamping
Van Haestrechtstraat 17a in Kaatsheuvel
voorjaar 2021 – tba
Bernheze – Melkveebedrijf Jacky en Chantal Kanters 
Bosschebaan 6 in Loosbroek
voorjaar 2021 – tba